Teemad

==============================================================================================================
MTÜ Teeme tegevuste, liikmete, projektide ja uuemate uudiste kohta leiate info veebikodust, mis asub: http://mtuteeme.com/______________________________________________________________________________________________________________________

TÖÖTUTE KLUBI KUTSUB KOHTUMA!

Esmaspäeviti kell 10.00 - 12.30 Maksimarketi peal: ENESEABIGRUPP TÖÖTUTELE. Loe lähemalt...

esmaspäev, 18. jaanuar 2010

Lumised talvenaudingud

Esmaspäeval, 18. jaanuaril kell 10 kogunesime Paala järve supelrannas, et kogeda värskes õhus liikumise ergastavat toimet. Harjutasime kepikõndi ja nautisime lumist linnaloodust.

Pärast paari ümberjärve-tiiru suundusime Paalalinna eakate puhketuppa, kus toimus kolmetunnine konstruktiivne ümarlauavestlus. Meie töötute tugigrupis osalesid kolm uut tegijat: Ülle, Mall ja Lembit.

Epp tutvustas MTÜ Teeme eesmärke: lisaks juba kodust välja tulnud töötute tugigrupi arendamisele on hoopis suurem tulevikuülesanne tugiisikute kohaliku võrgustiku loomine Viljandimaal ja tugiteenuste pakkumine koju konutama jäänud 50+ vanuses inimeste abistamiseks.

Kavas on asutada tugigrupp töötutele meestele, mis toimiks teisiti, kui naiste rühm (kui naisi motiveerib kodust välja tulema juba ainuüksi suhtlemisvõimalus, siis mehed tahavad midagi oma kätega päriselt korda teha või valmistada). Mõistagi korraldataks ka ühiseid ettevõtmisi.

Loome Viljandimaa töötute tugigruppide võrgustiku, kus gruppide liidrid saaksid kogemusi vahetada ja koostööd edendada.

Tulevase loovterapeudi
Ülle Terase juhendamisel soovime tekitada töötute teatritrupi. Esimene proov on järgmisel esmaspäeval, 25. jaanuaril, kui katsetame foorumteatri tegemist.

30. jaanuaril osaleme Viljandi Lumelinna ehitamises oma võistkonnaga.
http://picasaweb.google.com/Heli.Arak/LasteaiagaTalus?feat=directlink
Plaanipidamiseks saame kokku reedel, 22. jaanuaril kell 11 TEGELASTE TOAS.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Mida arvad?