Teemad

==============================================================================================================
MTÜ Teeme tegevuste, liikmete, projektide ja uuemate uudiste kohta leiate info veebikodust, mis asub: http://mtuteeme.com/______________________________________________________________________________________________________________________

TÖÖTUTE KLUBI KUTSUB KOHTUMA!

Esmaspäeviti kell 10.00 - 12.30 Maksimarketi peal: ENESEABIGRUPP TÖÖTUTELE. Loe lähemalt...

laupäev, 29. jaanuar 2011

MTÜ Teeme tegi Viljandi lumelinnas vikerkaareviguri

Laupäev, 29. jaanuar 2011, tõi Viljandi Lauluväljakule hulga tegusaid lumelinna-ehitajaid. Hämaravõitu tuisuilm tegijaid ei heidutanud - ja lauluväljaku katlas oli ju mõnusasti tuulevaikne!


Eelmisel aastal andis MTÜ Teeme oma võistkonnale nimeks "Töökad töötud". Tänaseks on olukord muutunud ning mullustest tegijatest kuuluvad kõik kategooriasse "hõivatud". Seepärast sai võistkonna nimeks seekord "Töökad töötajad".
Pildil alates eest vasakult: Malve, Oliver, Sirje, Juhan, Rosalia, Heli, Arno, Ülo, ja MTÜ Teeme tänavuse lumelinnaehituse koordinaator Malle Vaheoja.

Algne kavand kujutas endast suurt seitsmevärvilist vikerkaart. Vikerkaar tuli, aga väiksemale osale liumäest ning kollastes-punastes toonides - nagu Skype's. Kuhelik sai ka näo ning tulemuseks osutus VIKERKAAREVIGUR. Taas saime hakkama lumelinna kõige pikema liuteega ning pälvisime seekord auväärse II koha.

Auhinnaks kingiti kitsepiimasisaldusega ja südamemustriga ilus seebirõngas, millega tootja soovituse kohaselt sõbrad üksteist sõbralikult seebitada saavad.


Võidutööks osutus Viljandi Maagümnaasiumi iglu koos kolme eskimokujuga, kelle pähe võib oma näo sobitada.


Värvikas võistkond ja rajatis oli Bauhofil: uhke rakett kena kaarja liurajaga. Miskipärast jäid tulemata registreerunud Reformierakonna Noored ja TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia.

Rohkem pilte näed Osavkäpa Picasa-albumist "Viljandi lumelinn 2011".

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Mida arvad?